Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Ndihmës Kuzhinjere dhe ndihmës pastiqiere

Ndihmës Kuzhinjere dhe ndihmës pastiqiere

Information

Publish Date

04.01.2019

End Date

04.02.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising