Log in
X

Company Name

Qeramika “Agimi Company”

Phone Number

044 238 441

Company Place

Fushë Kosovë

Shitës/e, Depoist, Shofer, Mirëmbajtëse

Shitës/e, Depoist, Shofer, Mirëmbajtëse

Information

Publish Date

04.01.2019

End Date

19.01.2019

Categories

Shitje | Vozitës | Pastrues | Të tjera...

Job Places

Obiliq

Job Description

Agimi Company shpall 4 vende të lira pune për showroom-in e ri në Shkabaj

Pozitat:

  1. Shitës/e,
  2. Depoist,
  3. Shofer,
  4. Mirëmbajtëse.

Kualifikimet:

  • Të kenë eksperience pune së paku 2 (dy) vite,
  • Të kenë diplome universitare për pozitat (Shitës/e dhe Depoist)
  • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze, për pozitën Shitës/e
  • Patent shoferi për kategorin B, për pozitën

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës permes email: info@agimicompany.com

Konkursi është i hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

Vetëm kandidatët e sukseshem do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook