Log in
X

Company Name

Sinorg Pharmaceuticals

Phone Number

+377 (0) 45 272 714 & 045 202 125

Company Place

Prishtinë

Infermiere (F), Agjent Tregtar (M)

Infermiere (F), Agjent Tregtar (M)

Information

Publish Date

04.01.2019

End Date

11.01.2019

Categories

Mjekësi | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania farmaceutike "Sinorg Pharmaceuticals" - Prishtinë, me qëllim të rritjes së veprimtarisë, shpallë konkurs për pozitat:

Infermiere (F) - 1 pozitë,

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme te infermierisë (përparësi Fakulteti I Infermierise),
 • Patent Shoferi – Kategoria “B”,
 • Njohuri të mira të paketës MS Office dhe programeve të depos,
 • Përparësi njohja e Gjuhës Angleze,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
 • Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.

Agjent Tregtar (M) - 1 pozitë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Teknik i Farmacisë ( përparësi kandidatët me Fakultet të Ekonomisë)
 • Njohuri në shitje/marketing dhe njohuri bazike në barna,
 • Patent Shoferi – Kategoria “B”,
 • Njohuri të mira të paketës MS Office dhe programeve të depos,
 • Përparësi njohja e Gjuhës Angleze,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
 • Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.

Të gjithë të interesuarit duhët të dërgojnë CV-në në emailin: sinorgpharm@yahoo.com me titull :

Aplikoj per poziten Infermiere / Agjent Tregtar !

Kokursi mbetet i hapur deri me : 11.01.2019 ; vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook