Log in
X

Company Name

ORBICO Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Brand Manager

Brand Manager

Information

Publish Date

04.01.2019

End Date

14.01.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Orbico është distributor kryesor në Evropën Juglindore, kompani rajonale me biznes në 20 vende. Ne punësojmë më shumë se 6000 të punësuar dhe menaxhojmë më shumë se 200 marka globale dhe lokale. Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosove ne po kërkojmë entuziazëm,kandidatë të besueshëm dhe të orientuar në rezultat për pozitën e:

Brand Manager

(Ky pozicion është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:

 • Të ketë te kryer shkollim te larte (menaxhim bizensi ose të ngjajshem)
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkepunim në ekip
 • Aftesi për zgjedhje të problemeve
 • Organizim i mirë i punës
 • Qasje të mirëfilltë ndaj klientëve
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Leje të vozitjes të kategorisë B
 • Njohuri të shkëlqyeshme në teknikat e shitjes
 • Njohuri të punës në kompjuter
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e obligueshme), serbo kroate (e preferueshme)

Përfitimet e aplikanteve:

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale
 • Page konkuruese në përputhje me rezultatet tuaja

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Definimi i vizionit dhe strategjisë së shtjellimit të brendit
 • Mbajtjen e profitabilitetit të brendeve
 • Bashkëpunim kualitativ me blerës dhe arritje të marrëveshjeve
 • Mbajtje të bashkëpunimit të suksesshëm me supervizor
 • Përgaditja dhe përkrahja e trajnimeve të nevojshme për brendet
 • Arritjen e qëllimeve të shitjes sipas regjioneve
 • Forcimin e marrëveshjeve me blerësit
 • Ndertimin dhe vazhdimin e raporteve të mira me blerës
 • Mbajtjen e nivelit të dëshiruar të stokut tek blerësit
 • Hyrja e brendeve dhe programeve të reja
 • Planifikimi dhe realizimi i promocioneve tek blerësit
 • Përcjell pagesat e blerësve
 • Respektimin e procedurave të punes
 • Raportet

Ne jemi duke kërkuar për të plotesuar pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur. Konkursi do të jetë I hapur nga data 04 Janar 2019, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është 14 Janar 2019.

Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që të dërgojnë një CV dhe një Leter motivuese jo më vonë se 14 Janar 2019 në: contact@orbico-ks.com Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidence te plote.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook