Log in
X

Company Name

Green Life

Phone Number

049/955-278 & 038/749-540

Company Place

Prishtinë

Konsulent/e (25)

Konsulent/e (25)

Information

Publish Date

03.01.2019

End Date

17.01.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune

1. Kompania Green Life partnere ne kompanin Carico, lider ne fushën e shëndetit dhe mirëqenies ne nje eksperiencë 53 vjeçare.

2. Ne kuadër të zgjerimit të zyrave ne Prishtine dhe jo vetëm kërkohen urgjentisht 25 konsulent/e per menaxhim dhe marketing me dhe pa eksperiencë pune.

3. Per me të suksesshmit udhëtime dhe trajnime në Florida (SHBA)

4. Kriteret e punësimit; Arsimi i larte përben prioritet, aftesi te mira menaxheriale dhe komunikuese, serioz dhe ambicie per karrierë.

5. Orari i pune 12:00 – 20:00

6. Paga bazë 250€ - 350€, Në baze te përformances dhe kualifikimit + Bonuse nga 100€ - 1500€

7. Nr kontaktues: 049 183 540

8. Email: greenlifeprishtine@gmail.com

9. Adresa: Prishtine, Lagjia Kalabria, ndërtesa e Nartelit Hyrja A21 numër 4

Expired

Share

Advertising