Log in
X

Company Name

Tregu Group

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkatare, Sektoriste

Arkatare, Sektoriste

Information

Publish Date

03.01.2019

End Date

17.01.2019

Categories

Arkatar | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Tregu Group                     

                                                                Konkurs Punësimi

Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.
"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:

 1. Tregu me peme dhe perime
 2. HiperMarket
 3. Produktet e bylmetit
 4. Produktet e mishit
 5. Paisje Shtëpiake
 6. Textil
 7. Prodhime ëmbëlsirash
 8. Prodhime ushqimesh tradicionale
 9. Fast Food
 10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:

 1. Arkatare
 2. Sektoriste

  Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Përvojë pune të shitjes me pakicë
 • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
 • Aftësi të mira komunikimi me klient
 • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo e_mailit: info@tregugroup.com

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook