Log in
X

Company Name

LeoMed sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje

Information

Publish Date

03.01.2019

End Date

13.01.2019

Categories

| IT & Dizajn | Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

LeoMed sh.p.k shpall konkurs për pozitat e hapura si më poshtë:

IT - Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje - Nje pozite e lire

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Inxhinier për servisim dhe mirëmbajtje:
  • Realizimi i planit të punës,
  • Servisimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve mjekësore,
  • Asistenca në shitje dhe aplikim të pajisjeve.

Kriteret bazike

  • Bachelor në Shkenca Kompjuterike, si Inxhinieri Kompjuterike, Elektronike apo të ngjashme me to (do merren në konsideratë edhe absolventët),
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi, përpikëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
  • Te ketë aftësi organizative, vetiniciativë dhe kreativitet,
  • Nivel i lartë i gjuhës angleze,
  • Te ketë patent shofer.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në: service@leomed.org

Vërejtje: Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet dhe janë të përzgjedhur do të ftohen për intervistë!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook