Log in
X

Company Name

Swiss life

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të Shitjes

Agjent të Shitjes

Information

Publish Date

31.12.2018

End Date

14.01.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Gjakovë

Job Description

Kompania Zvicerriane Swiss life shpall Konkurs per Agjent te Shitjes, per regjionin e Gjakoves.

Nese jeni ambicioz?

Keni iniciativë dhe ju pelqen aksioni ne teren?

Deshironi te mesoni vazhdimisht aftesi te reja?

Ju pelqen procesi i rritjes profesionale dhe financiare?

ATEHERE JU JENI PERSONI I DUHUR PER NE.

Kushtet te cilat duhet te plotesohen jane:

- Te keni te kryer se paku shkollen e mesme,

- Preferohet te posedoni veture personale apo veture qe mund ta shfrytezoni, derivatet jane te mbuluara nga kompania,

- Aplikimet ne qifte jane te preferuara, te perzgjedhurve u mundesohen trajnime profesionale dhe udhetime jasht vendit.

- Pagesa behet me standarde evropiane + bonuse Extra dhe kushte shume te mira pune,

- Pas perzgjedhjes tuaj, pagen dhe orarin e punes e percaktoni vet ti dhe pas perfundimit te trajnimeve qertifikohesh nga kompania.

Konkursi vlenë 14 dite.

Te gjithë kandidatet e interesuar te dergojnë CV-ne ne kete email address: mr.selmani86@gmail.com

Numri kontaktues eshte: 046 137 882, Viber (044 5000 33).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook