Log in
X

Company Name

Red Mill Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Video Montazher (Video Editor), Kameraman, Grimere (gjysme orari), DIY ARTIST (gjysme orari), HAIR ARTIST(gjysme orari), NAIL ARTIST(gjysme orari), KUZHINIER Potencial(gjysme orari)

Video Montazher (Video Editor), Kameraman, Grimere (gjysme orari), DIY ARTIST (gjysme orari), HAIR ARTIST(gjysme orari), NAIL ARTIST(gjysme orari), KUZHINIER Potencial(gjysme orari)

Information

Publish Date

31.12.2018

End Date

14.01.2019

Categories

Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

Vende pune:

  1. 1 x -Video Montazher (Video Editor)
  2. 1 x - kameraman
  3. 1 x grimere (gjysme orari)
  4. 1 x -“DIY” ARTIST (gjysme orari)
  5. 1 x -HAIR ARTIST(gjysme orari)
  6. 1 x -NAIL ARTIST(gjysme orari)
  7. 1 x -KUZHINIER Potencial(gjysme orari)

Video Montazhier (Video Editor)

A je montazher? Atehere RedMill Agency kanevoje per ty. Jemi ne kerkim te nje personi me aftesi te mira ne perdorimin e Adobe Premiere dhe After Effects. Bonus points per kreativitet.

Kameraman

Redmill Agency eshte duke kerkuarnje person me kreativitet dhe aftesi te mira ne xhirime.

Grimere (gjysme orari)

RedMill Agency eshte ne kerkimt e talentave qe mund te bejne grim me stile te veqanta dhe kreative. Grimerja/i na duhet nje here ne jave, gje per të cilen do te kete pagese mujore.

“DIY” ARTIST(PART-TIME)

A mundesh me nxjerre gjera te bukura nga hiqi? Kerkojme person i cili ka aftesi te krijoje gjera interesante je te jete i/e shkatthet ne pune dore. Atehere ne në RedMill Agency jemi duke te kerkuar. Bonus points nese mundeni te dekoroni gjesendet e perditshme.

HAIR ARTIST(PART-TIME)

Redmill Agency eshte duke kerkuar persona tetalentuar ne krijimin e stilevetevecanteteflokëve.Hair Artisti na duhet njehere ne jave gje per tr cilen do te kete nje pagese mujore.

NAIL ARTIST(PART-TIME)

A ke talent ne krijimin e stileve unike dhe te veqanta ne thonje? Atehere ne RedMill jemi duke te kerkuar. Nail Artisti na duhet njehere ne jave gje per te cilen do te kete page mujore.

KUZHINIER Potencial (PART-TIME)

A mundesh me kriju ushqime speciale dhe te dekorosh ushqimin bukur. A mundesh me pergatit ushqime me dizajnunik. Atehere ne në RedMill Agency jemi duke tepritur. Kuzhinieri/Kuzhinierja na duhet njehere ne jave gje per te cilen do te kete page mujore.

Si te aplikoj:

Kontaktin dhe pjesë të punës tuaj e dërgon në info@redmillagency.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook