Log in
X

Company Name

Arra Communication

Phone Number

+383(0)45-819-189

Company Place

Prishtinë

Client Relationship, Sales Department, Team Leader, Intervistues në gjuhën Gjermane (10), Intervistues në gjuhën Angleze

Client Relationship, Sales Department, Team Leader, Intervistues në gjuhën Gjermane (10), Intervistues në gjuhën Angleze

Information

Publish Date

31.12.2018

End Date

14.01.2019

Categories

Shitje | Call Center | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Arra Communication ofron vende të reja pune për gjuhën Gjermane dhe Angleze në pozita të ndryshme.

Pozitat e ofruara janë:

Në staf 3 pozita:

 1. 1 pozit "Client Relationship"
 2. 1 pozit "Sales Department"
 3. 1 pozit "Team Leader"
 4. 10 intervistues në gjuhën Gjermane.
 5. 10 intervistues në gjuhën Angleze.

Kërkesat për intervistuesit:

 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në njëren nga gjuhët.
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe artë të shitjes.
 • Të ketë aftësi me punu në ekip.
 • Të ketë njohuri bazike në kompjuter.

Kërkesat për staf:

 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në njëren nga gjuhët apo dyjat.
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe artë të shitjes.
 • Të ketë eksperienc nga njëra pozit është përparsi.
 • Të ketë aftësi me punu në ekip.

Oferta jonë për intervistuesit:

 • Pages në ore.
 • Bonuse në intervista dhe shitje.
 • Hapsir e përshtatshme pune në qendër të Prishtinës.

Oferta jonë për staf:

 • Pagë baze.
 • Bonuse në target.
 • Hapsir e përshtatshme pune në qendër të Prishtinës.

Dergo CV tuaj me titullin e pozitës që aplikoni në e-mail adresen jobs@arracommunication.com dhe bëhu pjesë e rritjes.

www.arracommunication.com

+383(0)45-819-189
rr. Shaban Polluzha nr 18
(mbrapa Teatrit Kombëtar)

Expired

Share

Advertising