Log in
X

Company Name

Transad

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Gjuhë gjermane (15)

Gjuhë gjermane (15)

Information

Publish Date

28.12.2018

End Date

11.01.2019

Categories

| Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e telemarketingut "Transad" me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

Agjent i Thirrjeve:

  1.    Gjuhë gjermane (15 pozita)

Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Të zotërojnë shumë mirë gjuhën gjermane;
  • Të kenë aftësi të mira komunikimi dhe komerciale;
  • Të kenë aftësi menaxhimi të punës nën presion;
  • Gatishmëri për punë me orar fleksibil;

Kushtet:

  • Kontratë të rregullt pune;
  • Pagë bazë: 600€ + BONUSET;
  • Trajnime të vazhdueshme për përmirësimin e performancës në punë;

Kanditatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-të në e-mailin tonë: info@transad.tv

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook