Log in
X

Company Name

Besle Bakery&Cafe

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i restoranit, Zv menaxher i restoranit

Menaxher i restoranit, Zv menaxher i restoranit

Information

Publish Date

19.12.2018

End Date

19.01.2019

Categories

Menaxher | Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Së shpejti në rrugen B do te hapet Bakery&Cafe. Per shkak te kesaj ne jemi ne kerkim te nje ekipi menaxhues per restorantin tone.

Inkurajojme te gjithe ju te cilet i besoni vetes suaj per aplikim ne keto pozita :

 1. Menaxher i restoranit
 2. Zv menaxher i restoranit

Aftesit e kandidateve:

 • Te jete i diplomuar ne Universitet
 • Te kete provoi pune ne Restorant,Kafene se pasku 5 vite
 • Te flase gjuhen Angleze
 • Ti perdor programet MS office
 • Ti percjell te rejat ne sferen e restoranteve
 • Te kete njohuri mbi stoqet dhe gjerat tjera te cilat lidhen me kuzhinen
 • Te jete ne gjendje ti trajnoi stafin e shitjes ose ti gjej menyrat per trajnimin e tyre.
 • Te jete nje lider i fort te dije planifikimin,orgqnizimin,raportimin si dhe analizen
 • Te krijoi lidhje te forta me punetoret dhe mishterit.
 • Te kete kujdes ne dukjen dhe veshjen.
 • Te punoi nen presion dhe te jete ne gjendje ti perballoi punes.

Te interesuarit te na dergojne CV e tyre se bashku me foto tek hr@besle.com.tr

Expired

Share

Advertising