Log in
X

Company Name

ELTECO

Phone Number

Company Place

Prizren

Komercialist/e

Komercialist/e

Information

Publish Date

15.12.2018

End Date

15.01.2019

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

 • Elteco, Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës per poziten
 • Komercialist/e per territorin e Kosoves

PËRGJEGJËSITË:

 • Kjo pozitë kërkon prezantimin, promovimin dhe shitjën e produkteve tek klientët ekzistues dhe te rinjë duke përdorur praktikat më të mira dhe trendet promovuese.
 • Duhet të jetë një mendimtar/e strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, lidhjes së burimeve dhe aplikimit të praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribuon në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i/e shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i/e aftë.
 • Duhet të jetë në gjendje të përmbushë dhe te tejkalojë qëllimet e performancës ne shitjes dhe të ekzekutojë kohën e duhur dhe menaxhimin e territorit.

KUALIFIKIMET

 • Te jete komunikative ,aftesi prezetimi,te kete sukses ne shitje te produkteve.
 • Diplomë Bachelor në Biznes, Shitje ose Marketing –preferuar; (Preferuar)
 • Të posedojë Patent Shoferin -Kategoria B;
 • Duhet të jetë në gjendje të udhëtojë dhe ta njehë gjerësisht të gjithë rajonin e Kosovës;

Elteco është një punëdhënës i mundësive të barabarta.

Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: hr@beghler.com

Afati i aplikimit është deri me datën 15.01.2019

Expired

Share

Advertising