Log in
X

Company Name

K.S. Besa Security Sh.p.k.

Phone Number

049 / 764-544

Company Place

Prishtinë

Roje Fizike (50)

Roje Fizike (50)

Information

Publish Date

06.12.2018

End Date

19.12.2018

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prizren

Job Description

Nëse ju zotëroni aftësi të shkëlqyera organizative, aftësi për të frymëzuar dhe zhvilluar të tjerët, jeni të orientuar drejt arritjes së rezultateve dhe dëshironi të përmbushni potencialin tuaj, ne ju ofrojmë një mundësi unike, shansin që të jeni pjesë e Besa Security.

Kompania e Sigurimit “BESA SECURITY” shpallë:

KONKURS

me mundësi punësimi të menjëhershëm

Për këtë vend të punës:

  • Roje Fizike – (50 punëtorë)

Prizren “Ish Kampi Gjerman/Bazhdarhane”

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikimin fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Fletë-aplikacioni

Konkursi mbetet I hapur deri me 19 Dhjetor 2018!

Adresa: Lagja Beteja e Kabashit. Për më shumë hollësi, kontaktoni në  049/50 70 89 ose me e-mail: astrit.cocaj@besasecurity.com; nr tjetër kontaktues  044/ 049 54 55 54  

E KE BESËN!

Expired

Share

Advertising