Log in
X

Company Name

Stop Shop SH.P.K

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Sigurim brenda objektit, Shites ne arke, Merchendaising

Sigurim brenda objektit, Shites ne arke, Merchendaising

Information

Publish Date

06.12.2018

End Date

20.12.2018

Categories

| Sigurim Fizik | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Stop shop Market- Prishtine Lagjja Santea bulevardi Bill Clinton

Kerkohet person per Sigurim brenda objektit, Shites ne arke dhe Merchendaising.

Detyrat kryesore:

Pozita e pare:

 • Te siguroj objektin gjate mbarvajtjes se punes deri ne oret e mbremjes.

Pozita e dyte dhe trete

 • Të mirëpret klientët dhe të ju ofrojë asistencë
 • Te realizoj me perpikemire punet rreth arkes fiskale dhe te marre pergjegjesi per parate ne arke dhe sherbimin e klienteve
 • Te merret me merchandaising, palimin, pozicionimin e mallit dhe rregullimin e qmimeve te artikujve
 • Te percjell artikujt me perpikmeri ne sektorin te cilin do e kete si pergjegjesi
 • Të kujdeset për mallin nga koha e arritjes në dyqan dhe pranimi i tij nga furnitoret
 • Të krijojë atmosferë të përshtatshme pune dhe marrëdhënie të mira me kolegë.
 • Te mirembaj ambientin e punes duke i plotsuar standardet e pastertise dhe higjienes.

Kualifikimet:

 • Të ketë eksperiencë pune në shitje dhe te njeh punen baze me arken fiskale
 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme (preferohet niveli universitar)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil;
 • Njohuri rreth përdorimit të kompjuterit dhe të paketës Microsoft Office.

Të gjithë të interesuarit/at mund të aplikojnë duke dërguar CV-në së bashku me një fotografi në: edit115@yahoo.com

CV pa fotografi nuk do te hyjne ne faze kualifikuese ,vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Expired

Share

Advertising