Log in
X

Company Name

InterAdria

Phone Number

+381 (0) 38 246 375

Company Place

Prishtinë

Teknik, Instalues të sistemeve kabllore me kabllo koaxiale RG6 dhe RG 11

Teknik, Instalues të sistemeve kabllore me kabllo koaxiale RG6 dhe RG 11

Information

Publish Date

06.12.2018

End Date

20.12.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Nëse doni të punoni me njerëz të dedikuar si pjesë e ekipit tonë të Madh? Aplikoni sot nëse jeni gati për të marrë përgjegjësinë. Filloni karrierën tuaj në InterAdria ose ITTS EUROPE!

Teknik, Instalues të sistemeve kabllore me kabllo koaxiale RG6 dhe RG 11

Detyrat Kryesore: 

 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove (Koaksiale RG 6 dhe RG 11, bakrit, UTP/STP/SFTP etj.)në shtylla të ndryshme, në ndërtesa të banimit, dhe/apo në ndërtesa afariste,
 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove tek klienti me kabllo RG 6 dhe RG11,
 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove elektrike,
 • Instalimi i kanaleve dhe gypave sipas nevojës në mure dhe dysheme,
 • Instalimi i pajisjeve të ndryshme infrastrukturore të kabllimit,
 • Instalimi i kutive shpërndarëse me madhësi të ndryshme përbrenda objekteve të banimit dhe sipas nevojës,
 • Shpimi i vrimave për hyrjen me kabllo në brendësi të ndërtesave, pusetave etj.

Kërkesat për kualifikim:

 • -Të ketë së paku 1 vit përvojë pune në instalim të sistemeve kabllore,
 • -Njohuri rreth kabllove Koaksiale RG 6 dhe RG 11, bakrit, UTP/STP/SFTP etj,
 • -Njohuri për shtrirje dhe tërheqje të kabllove në ndërtesa dhe tek klienti,
 • -Njohuri për instalim të kanaleve dhe gypave në mure dhe dysheme,
 • -Njohuri rreth instalimit të kutive shpërndarëse përbrenda objekteve të banimit.
 • -CV.

Të interesuarit mund të aplikojnë në emailin: jobs@interadria-ks.com

Expired

Share

Advertising