Log in
X

Company Name

InterAdria

Phone Number

+381 (0) 38 246 375

Company Place

Prishtinë

Teknik të HFC Hybrid fiber-coaxial (HFC)

Teknik të HFC Hybrid fiber-coaxial (HFC)

Information

Publish Date

06.12.2018

End Date

20.12.2018

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Nëse doni të punoni me njerëz të dedikuar si pjesë e ekipit tonë të Madh? Aplikoni sot nëse jeni gati për të marrë përgjegjësinë. Filloni karrierën tuaj në InterAdria ose ITTS EUROPE!

Teknik të HFC Hybrid fiber-coaxial (HFC)

Detyrat Kryesore:

 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove (Fibër, Koaksiale RG 6 dhe RG 11, bakrit, UTP/STP/SFTP etj.)në shtylla të ndryshme, në ndërtesa të banimit, dhe/apo në ndërtesa afariste,
 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove tek klienti me kabllo te Fibrit, RG 6 dhe RG11,
 • Shtrirja dhe tërheqja e kabllove elektrike,
 • Instalimi i kanaleve dhe gypave sipas nevojës në mure dhe dysheme,
 • Instalimi i pajisjeve të ndryshme infrastrukturore të kabllimit,
 • Instalimi i kutive shpërndarëse me madhësi të ndryshme përbrenda objekteve të banimit dhe sipas nevojës,
 • Shpimi i vrimave për hyrjen me kabllo në brendësi të ndërtesave, pusetave etj.

Kërkesat për kualifikim:

 • Të ketë së paku 1 vit përvojë pune në instalim të sistemeve HFC,
 • Njohuri rreth kabllove Koaksiale RG 6 dhe RG 11, bakrit, UTP/STP/SFTP etj,
 • Njohuri për shtrirje dhe tërheqje të kabllove në ndërtesa dhe tek klienti,
 • Njohuri për instalim të kanaleve dhe gypave në mure dhe dysheme,
 • Njohuri rreth instalimit të kutive shpërndarëse përbrenda objekteve të banimit.
 • CV.

Të interesuarit mund të aplikojnë në emailin: jobs@interadria-ks.com

Expired

Share

Advertising