Log in
X

Company Name

Urban Taxi

Phone Number

045 990 110

Company Place

Prishtinë

Voites (5)

Voites (5)

Information

Publish Date

06.12.2018

End Date

12.12.2018

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

VOZITES (5 Vende)

Përgjegjësitë:

  • Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
  • Mirëmbajtja e veturës
  • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 35-55 vite
  • Preferohet te kete pervoje pune ne Taxi

Benefitet e punemarresit:

  • Kontratë pune agatgjate
  • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045 990 110 deri ne ora 17:00.

Konkursi do te jete i hapur deri me daten 12.12.2018.

Expired

Share

Advertising