Log in
X

Company Name

Swiss life

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës/e

Shitës/e

Information

Publish Date

05.12.2018

End Date

18.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Zvicerriane Swiss life shpall Konkurs per pune ne Shitje:

Nese jeni ambicioz?

Keni iniciativë dhe ju pelqen aksioni ne teren?

Deshironi te mesoni vazhdimisht aftesi te reja?

Ju pelqen procesi i rritjes profesionale dhe financiare?

ATEHERE JU JENI PERSONI I DUHUR PER NE.

Kushtet te cilat duhet te plotesohen jane:

- Te keni te kryer se paku shkollen e mesme,

- Preferohet te posedoni veture personale apo veture qe mund ta shfrytezoni, derivatet jane te mbuluara nga kompania,

- Aplikimet ne qifte jane te preferuara, te perzgjedhurve u mundesohen trajnime profesionale dhe udhetime jasht vendit.

- Pagesa behet me standarde evropiane + bonuse Extra dhe kushte shume te mira pune,

- Pas perzgjedhjes tuaj, pagen dhe orarin e punes e percaktoni vet ti dhe pas perfundimit te trajnimeve qertifikohesh nga kompania.

Konkursi vlenë 14 dite.

Te gjithë kandidatet e interesuar te dergojnë CV-ne ne kete email address: Val_eni@hotmail.com

Numri kontaktues eshte: 044/159-962.

Thirrjet pranohen nga ora 11:00 deri 15:00.

Expired

Share

Advertising