Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes, Arkatare

Përfaqësues i Shitjes, Arkatare

Information

Publish Date

05.12.2018

End Date

19.12.2018

Categories

Shitje | Arkatar

Job Places

Ferizaj | Gjakovë | Gjilan | Pejë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 26 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet
kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

A: Përfaqësues i Shitjes për Regjionin e Pejës, Ferizajit, Gjilanit.
B: Arkatare për Regjionin e Gjakovës.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.al , duke shenuar poziten per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising