Log in
X

Company Name

Emona Group

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Programer/ Zhvillues softveri (1), Zyrtar për IT (1)

Programer/ Zhvillues softveri (1), Zyrtar për IT (1)

Information

Publish Date

05.12.2018

End Date

20.12.2018

Categories

| Programer

Job Places

Vushtrri

Job Description

KONKURS

Emona Group, si distributor ekskluzivë në tregun e Kosovës për disa brende të njohura ushqimore dhe hixhienike kërkon të punësoj:

  1. Programer/ Zhvillues softveri (1)
  2. Zyrtar për IT   (1)

Vendi i punës: Vushtrri

Kriteret e punësimit

  • Diplomë universitare në shkenca kompjuterike apo të ngjajshme;
  • Përvojë pune së paku 3 vite;
  • Njohuri të softverit CFMA;
  • Njohuri të gjuhës angleze.

Udhëzime rreth aplikimit:

Kandidatët e interesuar përpunë, duhet të dërgojnë CV në: hr@emonagroup.com ose edhe personalisht në zyrën qendrore Rr.Ajet Gërguri, Nr.42./Vushtrri, Kosovë.

Tel +381 28 570 665

Shënim: (Në subjekt duhet të shënohet pozita për cilën aplikoni)

Konkursi është i hapur nga data 05.12.2018 deri me datën 20.12.2018.

Expired

Share

Advertising