Log in
X

Company Name

Quatra Balkans

Phone Number

+383 49 257 213

Company Place

Prishtinë

Shofer

Shofer

Information

Publish Date

05.12.2018

End Date

13.12.2018

Categories

| Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ne jemi një kompani Belge në riciklimin e vajrave ushqimor qe 50 vjet.

Ne jemi duke kërkuar për një Shofer me një patente shoferi kategoris B që flet anglisht nën moshën 35 vjeç me gjendje të mirë fizike dhe prezantim të mirë.

Ne ofrojmë një kontrate fiks me një nivel pagash shumë të mirë, dhe kushte të mira pune.
Për më shumë informacion ju lutem telefononi

Ne Quatra Balkans
+383 49 257 213

Expired

Share

Advertising