Log in
X

Company Name

Roto Print shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Dizajner Grafik, Prepress

Dizajner Grafik, Prepress

Information

Publish Date

05.12.2018

End Date

05.01.2019

Categories

| IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Roto Print shpk, shpall konkurs për pozitën: Dizajner Grafik, Prepress

Kerkesa: 

  • Te ket njohuri dhe pervoj ne fushen e dizajnit ,
  • Person kreativ ,
  • Te jetë i motivuar dhe inspiruar,
  • I gatshem qe te punoj nen presion dhe me afate kohore,
  • I gatshem qe te punoj ne menyre individuale dhe ne ekip,
  • Aftesi te mira te programeve  te nevojshme per dizajn grafik.

Detyrat :

  • Dizajnime sipas kerkesave te klienteve 
  • Pergaditja e failave per shtyp 
  • Montazha te ndryshme ne Prepress etj        

Adresa : Agim Osaj , objekti i panaireve Prishtine 

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail: luan@roto-print.com , viganhoti@gmail.com 

Telefonat per kontakt: 049 657 600 / 049 325 551.

Expired

Share

Advertising