Log in
X

Company Name

Klinika Amerikane

Phone Number

038248917 | 044126188

Company Place

Prishtinë

Administratë

Administratë

Information

Publish Date

04.12.2018

End Date

14.12.2018

Categories

| Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Klinika Amerikane "Dr.Behar Kusari" Hap Konkurs për Administratë:

  • Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese.
  • Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet.
  • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellje e paraqitje etike.
  • Në gjendje për të punuar shpejt, nën presion dhe për të përmbushur afatet.
  • Njohuri të mira të gjuhës Angleze, Italiane ose Turke.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office.

Të gjithë të interesuarat të dergojnë CV-në e tyre me foto në info@american-art.net

Expired

Share

Advertising