Log in
X

Company Name

“TIKI MOSAIC” Sh.P.K.

Phone Number

+386 49 402 050

Company Place

Mitrovicë

Depoist

Depoist

Information

Publish Date

04.12.2018

End Date

07.12.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Tiki Mosaic shpall konkurs për pozitën: Depoist

“ Depoist”

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtje të depos
 • Pranim dhe dorëzim të mallit
 • Regjistrim të hyrje-daljeve të mallit në depo
 • Vendosje dhe renditje të mallit nëpër lokacione relevante
 • Faturime të mallit nga depoja
 • Ngarkimin dhe dërgimin e porosisë te klienti

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të mira komunikimi
 • Përvojë në mirëmbajtjen e depos
 • Aftësi kompjuterike të Microsoft Office(excel ,word dhe outlock)
 • Përvojë pune, e preferueshme në lëminë e pllakave dhe keramikave
 • Të ketë patent shofer min. kategoria B dhe te ngasë pirunarin për nevoja të kompanisë

Konkursi do të jetë i hapur nga data 04/12/2018 deri me 07/12/2018

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin e Kompanisë Tiki Mosaic përmes e-mail adresës elektronike në: info@tikimosaic-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.tikimosaic-ks.com pormund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë Tiki Mosaic me adresë Veternik, Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 1 p.n Prishtinë, 10000. Për informata të tjera mund të kontaktoni numrin +38349402050.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Expired

Share

Advertising