Log in
X

Company Name

“TIKI MOSAIC” Sh.P.K.

Phone Number

+386 49 402 050

Company Place

Mitrovicë

Zyrtar/e i/e Financave

Zyrtar/e i/e Financave

Information

Publish Date

04.12.2018

End Date

07.12.2018

Categories

| Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Tiki Mosaic shpall konkurs për pozitën: Zyrtar/e i/e Financave

“ Zyrtar/e i/e Financave”

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën kalkulimin e importeve;
 • Bën kontimin e ekstrakteve bankare, të arkave, të shpenzimeve, të mjeteve themelore;
 • Bashkëpunon me të punësuarit në kolektiv për gjëra të ndryshme në fushën e financave dhe marrëdhënieve ndër njerëzore;
 • Ruan sekretet afariste të kompanisë (numri i blerësve, qarkullimi, fitimi, rrogat, mënyrën e organizimit, të dhëna të tjera që lidhen me vendin e punës etj.);
 • Kryen edhe punë të tjera sipas urdhëresës së drejtorit apo të udhëheqësit të sektorit ndaj të cilëve njëherit është edhe përgjegjës për punën e tij.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidati/ja duhet të ketë diplomë universitare në fushën relevante (Fakulteti Ekonomik);
 • Të ketë të perfunduar të paktën nivelin e parë SCAAK ose AFAS;
 • Të jetë teknik i kontabilitetit;
 • Të ketë përvojë minimum njëvjeçare në fushën e Financave;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të pakos së MS Office (veçanërisht Excel);
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të stresit;
 • Të ketë aftësi të menaxhimit të kohës

Konkursi do të jetë i hapur nga data 04/12/2018 deri me 07/12/2018

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin e Kompanisë Tiki Mosaic përmes e-mail adresës elektronike në: info@tikimosaic-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.tikimosaic-ks.com pormund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë Tiki Mosaic me adresë Veternik, Magjistralja Prishtinë-Shkup, km. 1 p.n Prishtinë, 10000. Për informata të tjera mund të kontaktoni numrin +38349402050.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Expired

Share

Advertising