Log in
X

Company Name

Zyra Permbarimore

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e Permbarimor/e (2)

Zyrtar/e Permbarimor/e (2)

Information

Publish Date

04.12.2018

End Date

11.12.2018

Contact Person

Categories

| Jurista

Job Places

Prishtinë

Job Description

Zyra Permbarimore "GovEx", shpall konkurs per:

Zyrtar/e Permbarimor/e (2 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine

Kushtet:
- I/E diplomuar ne fakultetin juridik (sistemi 4 vjecare),
- Per sistemin 3 vjecare eshte obligative Masteri (preferohet Master Civil-Juridik),
- Pervoje pune se paku 1 vjecare (e preferueshme ne fushen e permbarimit),
- Të gëzojë personalitet të pastër moral,
- Aftesi per te punuar ne grup dhe te menaxhoje mire kohen,
- Aftesi te mira komunikuese,
- Aftesi per te perballuar dinamiken e punes,
- Njohje te programeve te Microsoft Office.

Detyrat:
- Koordinimi me kreditoret per terminet e daljeve ne teren per ndermarrje te veprimeve permbarimore,
- Asistim ne permbarimet ne teren, duke perfshi procesin e regjistrimit, inventarizimit, sekuestrimit dhe procedurat e me tutjeshme ligjore,
- Organizimi i daljeve ne teren me organet e rendit,
- Takime ne baza ditore me palet,
- Perpilon propozimet per permbarim,
- Dorezimi i shkresave ne teren sipas nevojes,
- Kryen pune dhe detyra te tjera sipas kerkeses se permbaruesit per nevojat e zyres,
- Orari i plote i punes (e shtune e diele pushim).

Ofrojme:
- Ambient te mire pune,
- Page konkuruese (mundesi te avancimit ne baze te performimit),
- Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi (kontrate te perhershme pas periudhes provuese).

Menyra e aplikimit:
- Kandidatet e interesuar te dergojne CV-ne ne e-mail: govex.shpk@gmail.com (aplikimet pranohen vetem permes e-mailit).

Per interviste do te ftohen vetem kandidatet qe i plotesojne kriteret.

Afati i fundit per aplikim deri me date: 11 Dhjetor 2018.

Expired

Share

Advertising