Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

038211054

Company Place

Prishtinë

Zyrtar i lartë ligjor

Zyrtar i lartë ligjor

Information

Publish Date

03.12.2018

End Date

12.12.2018

Categories

Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising