Log in
X

Company Name

KosGer

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Telefonues në gjuhën shqipe (5), Administratore (3), Menaxher/e marketing (4)

Telefonues në gjuhën shqipe (5), Administratore (3), Menaxher/e marketing (4)

Information

Publish Date

03.12.2018

End Date

12.12.2018

Categories

Call Center | Administratë | Menaxher | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Gjermane KosGer. De se shpejti do hap filialet e saj edhe ne vendin tonë. Si rezultat i zgjerimit të saj ajo për forcimin e ekipit profesional kërkon të punësojë staf të ri.

Ky subjekt biznesor shpall konkurs për këto vende të lira pune:

Telefonues në gjuhën shqipe (5), Administratore (3), Menaxher/e marketing (4)

1. Për pozitën Telefonues në gjuhën shqipe kërkohet që kandidati të ketë këto cilësi profesionale:

 • Aftësi komunikimi verbal
 • Aftësi komunikimi përmes telefonit
 • Aftësi të dëgjojë dhe t’a kuptojë qartë bashkëbiseduesin
 • Aftësi në vendosjen e të dhënave në sistem
 • I aftë të fokusohet në kërkesat e klientëve
 • I orientuar në detaje
 • I aftë të kryejë disa detyra punësh përnjëherësh

Detyrat tuaja të punës në këtë pozitë përfshijnë:

 • Informon klientët përmes komunikimit telefonik
 • Evidenton kërkesat e klientëve
 • Evidenton të dhënat e klientëve dhe i informon klientët në lidhje me cmimet
 • Informon klientët në lidhje me proceset dhe procedurat
 • Studion shërbimet e reja të kompanisë

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Për pozitën e punës Administrator/e kërkohet që kandidati të ketë profilin e poshtëshënuar profesional:

 • Të jeni i orientuar në detaje
 • Të jeni i aftë të qëndroni i qetë gjatë presionit në punë
 • Të keni aftësi të jashtëzakonshme organizative
 • Të jeni lojtar ekipor
 • Të jeni i gatshëm të tregoni iniciativë
 • Të keni qasje metodike ndaj punës
 • Të keni të përfunduar së paku shkollën e mesme (përfundimi i edukimit në fushën e administratës është avantazh)
 • Të keni njohuri të gjuhës gjermane apo/dhe angleze mbi nivelin mesatar

Detyrat tuaja të punës përfshijnë:

 • Menaxhimi i pajisjeve të zyrës, lëndëve, kërkesave
 • Mbajtja e hapësirës së punës në gjendje të pastër
 • Mirëmbajtja e sistemeve të komunikimit të jashtëm dhe të brendshëm
 • Menaxhimi i palëve
 • Organizimi dhe mbajtja e takimeve
 • Mirëmbajtja dhe menaxhimi i postës/postës elektronike/thirrjeve telefonike

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Për pozitën e punës Menaxher/e Marketingu kërkohet që kandidati ideal të posedojë këto kualifikime:

 • Të jeni i diplomuar në fushën e Menaxhimit të Marketingut
 • Të keni përvojë paraprake profesionale në këtë pozitë punë
 • Të keni njohuri bazikë në përdorimin e kompjuterit dhe softuerëve bazë
 • Të posedoni sens hulumtimi dhe mënyrë të strukturuar të të punuarit
 • Të posedoni aftësi komunikative dhe planifikuese
 • Të jeni i saktë dhe i përpiktë

Detyrat tuaja në këtë fushë përfshijnë:

 • Zhvillimi i strategjisë që të informojë tregun mbi shërbimet e kompanisë sonë
 • Të lansojë kampanja të suksesshme marketing
 • Të prodhojë përmbajtje të suksesshme dhe inovative për uebfaqen tonë
 • Krijon partneritet me biznese tjera
 • Të menaxhojë buxhetin për marketing
 • Mat dhe vlerëson suksesin e kampanjave të marketingut

Aplikantër dhe të interesuarit duhet të dërgojnë nga një CV profesionale (e cila duhet të përmbajë dhe foton e kandidatit), një letër motivuese dhe të gjitha dokumentet që mbështesin cilësitë dhe aftësite e tyre profesionale në info@kosger.de.

Expired

Share

Advertising