Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Fizioterapeute

Fizioterapeute

Information

Publish Date

01.12.2018

End Date

15.12.2018

Categories

| Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs :

Pozita : Fizioterapeute (1)

Nga konkuruesit kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune
  • Njohuri rreth punës dhe të jetë fleksibil
  • Të jetë i/e gatshme për bashkëpunim me stafin

Të gjithë të interesuarit të na dërgojnë CV në e-mail: info@hotelinternationalprishtina.com  

Expired

Share

Advertising