Log in
X

Company Name

BINNI

Phone Number

Company Place

Vushtrri

Arkitekt/e (2), Shites/e (3)

Arkitekt/e (2), Shites/e (3)

Information

Publish Date

30.11.2018

End Date

30.12.2018

Categories

Arkitekturë | Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania BINNI

Lokacioni: Pejë

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

 1. Arkitekt/e, (2 pozita)
 2. Shites/e, (3 pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

Arkitekt/e

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

Shites/e,

 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Përvoje ne fushë të ngjashme.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: adriatik.alija@binni.biz, dhe në numrin e telefonit 045/101-851.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Share

Advertising