Log in
X

Company Name

Shkel e Shko

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Distributer dhe Agjent te shitjes

Distributer dhe Agjent te shitjes

Information

Publish Date

30.11.2018

End Date

14.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pershkrimi i punes

''Shkel e Shko Sh.p.k'' hap vend të lirë pune për:

   Distributer dhe Agjent te shitjes

Detyrat

  • Promovimi i mallit dhe sherbimeve.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatoret.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.
  • Kryen edhe pune tjera siapas nevojes.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvoëe pune ne pune te ngjashme
  • Shkethtesi ne komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale ne kategorite e komerciales, shitjes me pakice, njohuri te tregut etj
  • Përvojë të vizitjes minimum 3 vite.
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Tjera

   Kompania Shkel e Shko me seli ne Prishtine e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve profesionale higjienike kerkon punetore qe eshte i motivuar dhe i perkushtuar ne poziten e punes si agjet i shitjes.

   Email-i: edvin@shkeleshko.com

Expired

Share

Advertising