Log in
X

Company Name

AgroKor Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknik I Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchendaiser (4)

Teknik I Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchendaiser (4)

Information

Publish Date

01.12.2018

End Date

15.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

“Agrokor Sh.P.K”

Shpall Konkurs per vende te lira pune ne keto pozita:

 1. Teknik I Makinave (2)
 2. Supervisor (2)
 3. Komercialist (3)
 4. Merchendaiser (4)

Orari I plot.

Data per aplikim nga 01.12.2018 deri me 15.12.2018.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacioni I shkarkuar dhe I mbushur se bashku me Cv dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike logjistika@agrokor-ks.com

Per te gjitha pozitat meren parasysh dhe shqyrtohen Cv e kandidateve qe kan se paku 1 vjet pervoj pune ne lemin e ngjajshme.

Per pozitat 2,3 dhe 4 kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

Shkolim I mesem I domosdoshem,diploma universitare e preferuar.

Detyrat dhe pergjegjsit:

Per poziten Teknik I Makinave.-Ben mirmbajtjen dhe pergaditjen e makinave,

 • Kontrollon cilsin dhe punen e stafit qe ka ne bashkpunim
 • Raporton ne baza ditore tek drejtuesi Teknik,Etj

Per poziten Supervisor

 • Vizita te regullta ne teren ne pikat egzistuese dhe ato te reja,
 • Analizon,Mbikqyr dhe Drejton grupin e tij drejt targeteve te kompanis (pozicionimet,cmimet,shitjet,promocionet Etj),
 • Raporton ne baz ditore tek departamenit I shitjes,
 • Realizon detyra te tjera sipas kerkeses se departamenitit te shitjes Etj,

Per poziten Komercialist

 • Vizitat te regullta sipas routes ditore tek klientet egzistues,
 • Identifikimi dhe fillimi I bashkpunimit me klient tjer,
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanis,
 • Percjellja e konkurences ne treg,
 • Prezanton risit dhe qendrimet e kompanis,
 • Raporton ne baza ditore tek departamenti shitjes,Etj

Per poziten Merchendaiser

 • Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,
 • Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj

Expired

Share

Advertising