Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Kontus

Phone Number

Company Place

Prishtinë

MENAXHER I SHITJES

MENAXHER I SHITJES

Information

Publish Date

27.11.2018

End Date

11.12.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

MENAXHER I SHITJES

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Harton dhe Implementon Politikat Shitese te Kompanise gjate vitit perkates
 • Projekton, Organizon dhe Implementon zgjerimin e Brand/Produkteve te firmes ne te gjithe tregun
 • Hulumton dhe identifikon mundesite e zgjerimit te Brand ne treg dhe i raporton Kompanise
 • Hulumton dhe krijon njohuri te gjera te tregut perkates ku operon
 • Hulumtimi dhe monitorimi i Konkurenteve si dhe sygjeron Kompanine per hapat e metejme
 • Planifikimin Financiar i te gjithe shitjes dhe aktiviteteve vjetore ne te gjithe tregun te ndare per Segmente
 • Krijon dhe i sygjeron Kompanise Forcen Shitese dhe Strukturimin e saje
 • Minitoron Forcen Shitese dhe mbulimin e Tregut ne baze te Raporteve
 • Dergon ne hark javor Raport Kompanise mbi ecurine e Proceseve
 • Kryen vizita te Top Klientat,ne baze te plani Javor/Mujor te vizitave

AFTESITE DHE PREGADITJET E KERKUARA

 • Diplome Universitare – ne fushen e Biznesit ose Financave
 • Minimum pervoje 3 Vjet ne Menaxhim ( 5 vite pervoje parapelqehet)
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze
 • Njohuri te programeve te Outlook
 • Njohuri te qendrueshme te tregut FMCG ne pergjithesi

Cfare Ofrojme Ne:

Pervoje Moderne mbi proceset shitese si dhe Upgrade te njohurive qe zoteroni aktualisht

Njohja me Procese inovative te shitjes ne pergjithesi si dhe motivim te qendrueshem

Të interesuarit për punë mund të dergojn CV-të në info@selmans.net  ose në tel: 045 544 544

Expired

Share

Advertising