Log in
X

Company Name

Auto Sela Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mekanikë, Praktikant

Mekanikë, Praktikant

Information

Publish Date

27.11.2018

End Date

11.12.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Auto Sela " Sh.p.k

Adressa: Fsh, Bardhosh, Prishtine

Mercedes-Benz -Sela Services, kompani qe merret me servisimin e automjeteve kryesisht te markes Mercedes Benz me nje eksperience mbi 25 vjeqare shpall konkurs per poziten 1 Praktikant, 1 Mekanikë per servisimin e automjeteve duke qene qe po zgjerohen me ndertimin e servisit ne Fsh.Leban, Prishtine

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Mosha e preferuar 23-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e Mekanikes.
  • Lejë drejtim automjetit.

Te kontaktohen ne numerat : 0038344 622 199, 00383 44 294 446

Adressa : Fsh, Bardhosh ,Prishtine ,perball Albi Market.

Expired

Share

Advertising