Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Menaxher- Agjent i shitjes (3) - Gjilan

Menaxher- Agjent i shitjes (3) - Gjilan

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

10.12.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Gjilan

Job Description

Mundësi punësimi – Gjilan

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

Pozita e hapur:

Menaxher-Agjent i shitjes – përrajonin e Gjilanit (3pozita të lira) 

Detyrat e juaja

  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
  • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
  • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Menaxher- Agjent i shitjes (3) - Gjilan

Në raste se nuk keni CV, një formëstandarde mund ta gjeni në këtë link:

http://www.autoservicepartner.com/site/?faqe=19 

Data e fundit për aplikim: 10.12.2018

Expired

Share

Advertising