Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner

Phone Number

Company Place

Prizren

SHITËS NE FILIALE - Gjilan

SHITËS NE FILIALE - Gjilan

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

10.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Gjilan

Job Description

Mundësi punësimi – Gjilan

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

SHITËS NE FILIALE

Detyrat e juaja

  • Mikpritja e klientit
  • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
  • Shitja aktive e produktevetona
  • Pregaditja e porosive
  • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Shitës Filiale Gjilan

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 10.12.2018

Expired

Share

Advertising