Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

SHITËS NE FILIALE - Ferizaj

SHITËS NE FILIALE - Ferizaj

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

10.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj

Job Description

Mundësi punësimi – Ferizaj

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

SHITËS NE FILIALE

Detyrat e juaja

  • Mikpritja e klientit
  • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
  • Shitja aktive e produkteve tona
  • Pregaditja e porosive
  • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Shitës Filiale Ferizaj

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link:

http://autoservicepartner.com/site/fajllat/1480069542.9949.doc

Data e fundit për aplikim: 10.12.2018

Share

Advertising