Log in
X

Company Name

Kompania DIGI ADVERTISING

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjente e Marketingut

Agjente e Marketingut

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

15.12.2018

Categories

Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania DIGI ADVERTISING me seli në Prishtinë hap vend të lire punepër :

Agjente e Marketingut

Kualifikimet :

  • Përgaditja e lartëshkolloredrejtimi marketing
  • Përvojëpunedrejtimi marketing
  • Aftësitë mire komunikimidhenegocimi
  • Njohja e gjuhësangleze
  • Mosha 25 - 30 vjeqe
  • Patent shoferi B

Tjera :

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes email adresës duke dërguar CV dhe Dëshmitë e kërkuara në këtë email: digiadvert.ks@gmail.com , Afati për aplikim deri 15.12.2018

Expired

Share

Advertising