Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prizren

Agjent i shitjes

Agjent i shitjes

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

10.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Mundësi punësimi – Prishtinë

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 10 pika të shitjes në Kosovë dhe Shqipëri, me një personel prej 50 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet.

Pozita e hapur:

Agjent i shitjes – përrajonin e Prishtinës (3pozita të lira)

Detyrat e juaja

  • Planifikon, drejtonaktivitetin e shitjes
  • Mbikëqyrja e klientëve ne rajoninpërkatës
  • Këshillimii klientëvegjatblerjes
  • Kontaktimidheofertimi i klientëvetëri
  • Prezantimi i produktevedheofertave

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formëstandarde mund ta gjeni në këtë link:

http://www.autoservicepartner.com/site/?faqe=19 

Data e fundit për aplikim: 10.12.2018

Expired

Share

Advertising