Log in
X

Company Name

Jaffa Market

Phone Number

045/214-200

Company Place

Istog

Arkatare (2), Sektorist/e (3)

Arkatare (2), Sektorist/e (3)

Information

Publish Date

26.11.2018

End Date

10.12.2018

Categories

Arkatar | Të tjera...

Job Places

Istog

Job Description

Jaffa Market shpall konkurs pune për pozita plotesuese:

  • Arkatare (2)
  • Sektorist/e (3)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë
  • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të plotesojnë Aplikacionin ne Market per me shume informacione na Kontaktoni në: 045/214-200

Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Expired

Share

Advertising