Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitëse

Shitëse

Information

Publish Date

23.11.2018

End Date

06.12.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA:                            Shitëse

REFERENCA:                     MC-038/1-18

QYTETI:                            Prishtinë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit / motivimit, rekrutimit dhe për zgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, pionier në Industrinë e Shtypit dhe Marketingut, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitëse, e cilado të përkujdeset për shërbimin e klientëve në dyqan.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të shërbej klientët nga tavolina në lidhje me produktet që ata dëshirojnë t’i porosisin apo të informohen shtesë.
 • Të këshilloj klientët me trendin e produkteve të reja, të kuptoj nevojat e tyre dhe t’ju rekomandoj produktet alternative.
 • Të përpiloj ofertat dhe të realizoj shitjen e produkteve.
 • T’u ofrojkujdes të shkëlqyer konsumatorëve ekzistues dhe t’i trajtoj ankesat e tyre.
 • Të përkujdeset për pastërtinë e tavolinës gjatë shërbimit të klientëve.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet t`i ketë të përfunduara studimet bachelor.
 • Minimum 3 vitepërvojë pune në shitje.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe.
 • Aftësi të mirabindëse dhe negociuese.
 • Njohuri për përdorimin e softuerëve kompjuterik, word dhe excel.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar e pavarur dhe në grup.

OFERTA:

 • Paga rreth 400 euro.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal.
 • Mundësi për të punuar me ekipin fantastik.

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 06.12.2018. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising