Log in
X

Company Name

BB Home SHPK

Phone Number

044637637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e i financave

Zyrtar/e i financave

Information

Publish Date

22.11.2018

End Date

06.12.2018

Categories

Financa

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

BB Home SHPK me seli në Fushë Kosovë , shpallë konkurs per vendin e lirë të punës:

1.Zyrtar/e i financave (Fushë Kosovë):

Pershkrimi i punes:

Detyrat:

 • Organizon dhe mirëmban dosjet dhe të dhënat financiare
 • Përpilimi i raporteve të ndryshme financiare, sipas kërkesës së mbikqyrësit
 • Përgjegjës për pagesa të kompanisë
 • Përgatitë raporte financiare javore, mujore dhe vjetore
 • Kontrollon të ardhurat dhe shpenzimet
 • Përgatitë raporte javore te llogarive të arketueshme dhe të pagueshme
 • Kontrollon të ardhurat, shpenzimet dhe qarkullimet bankare

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
 • Preferohet të ketë 1 vite përvoje pune në lami të ngjashme
 • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa
 • Të jetë person i besueshëm
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe për ekip nen stres dhe presion
 • Vetëiniciator/e
 • Aftësi që të punojë në ekip si dhe në mënyrë të pavarur
 • Aftësi për të punuar në një mjedis me diversitet programor.
 • Paga e negociueshme.

Tjera

   Për të aplikuar: dërgoni CV dhe referencat në email bbhomeshpk@hotmail.com. 

   Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising