Log in
X

Company Name

Princ Massage

Phone Number

049838300

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste, Masazhere, Praktikante

Recepsioniste, Masazhere, Praktikante

Information

Publish Date

23.11.2018

End Date

13.12.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Princ Massage", shpall konkurs per:

 1. Recepsioniste, 
 2. Masazhere ose Praktikante me pagese!
 
Ju garantojme seriozitet ne pune dhe ofrojme kushte shume te mira te punes! 

Jemi ne Prishtine rruga Bajram Kelmendi, mbrapa teatrit Dodona.

Te interesuarat te na kontaktojne permes telefonit: +383 49 838 300.

Share

Advertising