Log in
X

Company Name

BRUPHARM SH.A.

Phone Number

045 896 100

Company Place

Prishtinë

PËRFAQËSUES MJEKËSOR

PËRFAQËSUES MJEKËSOR

Information

Publish Date

08.11.2018

End Date

22.11.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania farmaceutike "Brupharm Sh.A.'', me zgjerimin e fushës së veprimtarisë dhe strategjisë së marketingut dhe shitjes në Kosovë, kërkon bashkëpunëtorë dhe me këtë rast shpallë konkurs për vende të lira të punës për:

PËRFAQËSUES MJEKËSOR

Përshkrimi i vendit të punës:

  • Përpilimi, përcjellja dhe realizimi i planit të punës,
  • Vizita të rregullta institucioneve shëndetësore,
  • Mbajtja e kontakteve dhe vizita të rregullta të pikave shitëse (farmacive).

Kriteret:

  • Të ketë të mbaruar arsimin e lartë në degët mjeksore apo biokimi,
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
  • Te ketë aftësi organizative dhe kreativiteti,
  • Te ketë njohuri të Microsoft Office,
  • Te ketë patent shofer të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën office@brupharm.info

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook