Log in
X

Company Name

AIRMEDICA-KS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menagjerë/e të shitjes (30)

Menagjerë/e të shitjes (30)

Information

Publish Date

08.11.2018

End Date

22.11.2018

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania "AIRMEDICA-KS" ofron punësim të menjëhershëm për 30 menagjerë/e të shitjes me pagë fixe 300€ plus bonuse shtesë dhe udhtime jashtë vendit.

Kushtet:

  • Nuk kërkohet përvojë e mëhershme pune,
  • Mosha e preferuar 19 deri 39 vjeq,
  • Duhet të ketë të mbaruar s'paku shkollimin e mesëm,
  • Të jenë komunikativ dhe të gatshëm për punë ekipore,
  • Ata që posedojnë patent shoferin kat."B" do kenë përparsi.

Cv-të tuaja mund ti depononi në email adresën airmedicaks@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook