Log in
X

Company Name

BETA PHARM L.L.C

Phone Number

+381 (0)38 55 33 73, +377 (0)45 45 33 83

Company Place

Prishtinë

PREZENTUES/E

PREZENTUES/E

Information

Publish Date

07.11.2018

End Date

15.11.2018

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj | Prishtinë

Job Description

 OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 PREZENTUES/E për Regjionin Prishtinë, Ferizaj (orari i plotë)

Përshkrimi i vendit të punës

  • Për prezentim të produkteve OTC (para farmaci) të kompanisë farmaceutike Gjermane Salus-Haus. (www.salus-ks.com)
  • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
  • Prezentimi dhe promovimi i produkteve
  • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

  • Diplomë universitare (përparësi kanë specializantët në Mjeksi të përgjithshme apo Farmacistët e licensuar)
  • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
  • Posedimi i patent shoferit, Kategorija B (vozitës aktiv)
  • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 15.11.2018

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Expired

Share

Advertising