Log in
X

Company Name

SE EVENTS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Organizues/e Eventesh (6), Menaxher/e te Eventeve (2)

Organizues/e Eventesh (6), Menaxher/e te Eventeve (2)

Information

Publish Date

06.11.2018

End Date

20.11.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

SE EVENTS - eshte kompani amerikane e specializuar ne organizim te konferencave, dasmave dhe eventeve te tjera, e cila eshte duke e themeluar degen e saj ne Kosove.

Shpall konkurs per 6 Organizues/e Eventesh dhe 2 Menaxher/e te Eventeve.

Detyrat e Punes:

 • Planifikimi i eventit, dizenjimi dhe implementimi brenda afatit kohor
 • Puna me klient per identifikimin e kerkesave te tyre dhe sigurimi i kenaqesise se klienteve
 • Lehtesimi i organizimit dhe detajeve si dekori, furnizimi me ushqim, argetim, transporti, lokacioni, lista e te ftuarve, te ftuarit e veçantë, pajisje, materialet promocionale etj.
 • Planifikimi, dizenjimi dhe implementimi duke menaxhuar të gjithë elementët e shtrirjes së projektit brenda afatit kohor
 • Familjarizimi me klientët për të identifikuar nevojat e tyre dhe për të siguruar kënaqësinë e klientit
 • Propozoni ide për të përmirësuar shërbimet e ofruara dhe cilësinë e eventit.
 • Organizimi dhe menaxhimi i detajeve të të gjitha ngjarjeve siç janë dekorimi, ushqimi, argëtimi, transporti, lokacioni, lista e të ftuarve, të ftuarit e veçantë, pajisjet, materialet promocionale etj.
 • Bashkëpunim professional me te gjithe koleget
 • Perkushtim ne kryerje edhe te detyrave te tjera qe mund te caktohen nga punedhenesi
 • Trajtimi në mënyrë proaktive çdo problem që del dhe zgjidhni problemet eventuale në ditën e ngjarjes.
 • Te tjera

Kërkesat: 

 • Përvoja e dëshmuar si një planifikues/organizator eventesh ne vecanti ne fushen e dasmave, konferencave, konventave partiake, ngjarjeve korporative, etj
 • Te jete adaptil dhe i/e gatshme te punoj nen presion te kohes
 • Te jete i/e gatshme per pune sezonale
 • Shkathtësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës dhe komunikimit
 • Aftësitë te shitjes dhe aftësia për të ndërtuar marrëdhënie produktive të biznesit
 • Aftësi për të menaxhuar projekte të shumta në mënyrë të pavarur
 • Aftësi në MS Office

CV-te dergohen ne sekosovo2018@gmail.com deri me daten 20 Nentor, 2018.

Expired

Share

Advertising