Log in
X

Company Name

Green Life

Phone Number

049/955-278 & 038/749-540

Company Place

Prishtinë

Konsulent/e (25)

Konsulent/e (25)

Information

Publish Date

06.11.2018

End Date

20.11.2018

Categories

| Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs pune!!!

Kompania Green Life partner me kompanine Carico,lider ne fushen e shendetit dhe mireqenies,me nje eksperienc 51 vjeqare,hap zyrat ne Kosove,dhe kerkohen 25 Konsulent/e per menagjim me dhe pa eksperienc pune.

  • Te jene serioz korrekt dhe te kene ambicie per pune dhe karriere!
  • Arsimi i larte perben prioritet.
  • Mosha 20-37 vjeq
  • Orari i punes 13:00-20:00
  • Paga baze 250-300 ne baze te kualifikimit + bonuse 100€-1500€

Adresa :Prishtine,Lagjia Kalabria ,ndertesa e Nartelit Hyrja A21 numer 4

Email: greenlifeprishtine@gmail.com

Nr kontaktues :049 183 540

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook