Log in
X

Company Name

Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k

Phone Number

Company Place

Rajonale

Ekonomist/e

Ekonomist/e

Information

Publish Date

06.11.2018

End Date

20.11.2018

Categories

Ekonomi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Prishtine, ofroj vend pune Ekonomiste

Shoqeria Construction Energy Parts sh.p.k deshiron te punesoje nje ekonomiste per seline e saj.

Ekonomist\e

Pershkrim i shkurter i punes qe do te kryej:

  • Fatura shitje , Fatura blerje, Arka, Klient, Furnitor, Importe etj.
  • Mbajtja nen kontroll e inventarit, rakordim i here pas hereshem me magazinen.
  • Te kete njohurinte shkelqyer mbi programer kopmpjuterike te finances.

Kriteret qe aplikantet duhet te plotesojne:

  • Arsimi larte bachelor dhe master, ne degen ekonomik
  • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze (Kusht i domosdoshem)
  • Aftesi shume te mira komunikimi
  • Njohuri te programeve financiare
  • Mbi 3 vjet pervoje ne fushen profesionale
  • Mundesi levizje per trajnime

Paga e kenaqshme.

Cv-t tuaja ju lutemi na i nisni ne e-mailin construction.energy.parts@gmail.com

Address: Magjistralja Prishtinë - Ferizaj, Llapnaselle Kosovë, perballe Millenniun Hospital.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook